Κ – Παρουσίαση: Ελίν – Μια εταιρεία-πρότυπο συνεχούς προόδου και εξέλιξης, σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο περιβάλλον

Κ – Παρουσίαση: Ελίν – Μια εταιρεία-πρότυπο συνεχούς προόδου και εξέλιξης, σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο περιβάλλον

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια περίοδο αλλεπάλληλων και συνεχών κρίσεων, οι σύγχρονες εταιρείες οφείλουν να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, εξερευνώντας νέους δρόμους στο πεδίο δραστηριοποίησής τους, πραγματοποιώντας προσεκτικά και υπεύθυνα βήματα, ώστε να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα στις ανάγκες του μέλλοντος, και βελτιώνοντας το αποτύπωμά τους στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Η ελίν δεν σταμάτησε ποτέ να κινείται μπροστά.

Παραμείναμε πιστοί στις αξίες μας και στον επιχειρηματικό σχεδιασμό μας, διευρύνοντας συστηματικά το χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων μας και μελετώντας με προσοχή τις εξελίξεις στο εγχώριο και διεθνές ενεργειακό περιβάλλον.

Και αυτή η προσέγγιση μας έχει δικαιώσει. Σήμερα, διαθέτουμε ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων, τα οποία μετατρέπουμε σταδιακά σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ αποτελούμε μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες της χώρας και την πρώτη στον κλάδο μας, με πωλήσεις υγρών και στερεών καυσίμων, αναπτύσσοντας παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες και 5 ηπείρους. Παράλληλα, κατέχουμε εξέχουσα θέση στον εφοδιασμό των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά, διαθέτουμε λιπαντικά στα πλοία της ποντοπόρου ναυτιλίας και επενδύουμε σταθερά στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, δίνοντας δυναμικό «παρών» στις μεγαλύτερες μαρίνες της χώρας.

Κ – Παρουσίαση: Ελίν – Μια εταιρεία-πρότυπο συνεχούς προόδου και εξέλιξης, σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο περιβάλλον-1
Ο κ. Γιάννης Αληγιζάκης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ελίν.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που έχουμε πετύχει μέσα σε αυτές τις επτά δεκαετίες. Είμαστε όμως ταυτόχρονα και ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον που έχουμε μπροστά μας. Το 2024 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για εμάς, καθώς κλείνουμε τα 70 χρόνια λειτουργίας μας. Είναι μια χρονιά επετειακή, που αποτελεί απόδειξη της ικανότητάς μας να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις ανά τα χρόνια και να κινούμαστε διαρκώς μπροστά, διεκδικώντας τη θέση μας στο αύριο.

Με το βλέμμα λοιπόν στραμμένο στην επόμενη μέρα, έχουμε από το 2019 εισέλθει και στις αγορές ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με τα εμπορικά σήματα “electricon” και “aerion”, ενώ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ Blue,- μετατρέπουμε τα πρατήρια του δικτύου μας σε κόμβους εξυπηρέτησης και για τα ηλεκτρικά οχήματα. Ταυτόχρονα, ανακοινώσαμε πρόσφατα τη συνεργασία μας με την Blue Grid, δημιουργώντας τον 1ο σταθμό LNG – CNG στην Αττική, στις αρχές του 2024.

Η βιωσιμότητα όμως δεν σχετίζεται μόνο με τη μέριμνα για το περιβάλλον, αλλά και για την κοινωνία. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ενισχύουμε το κοινωνικό μας αποτύπωμα με στοχευμένες δράσεις για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον αθλητισμό, μέσα από το πρόγραμμα ΕΚΕ που υλοποιούμε, την «ώθηση».

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τους ανθρώπους μας. Τους ανθρώπους στις εγκαταστάσεις, τα πρατήρια, τους συνεργάτες μας κι όλα τα μέλη της ομάδας μας, που κάνουν την ελίν αυτό που είναι σήμερα και που μοιράζονται το όραμά της για το μέλλον.

Καθημερινά, εδώ και επτά δεκαετίες, όλοι μαζί αποδεικνύουμε ότι, παρά τις δυσκολίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε θετικές συνθήκες και να υποδεχτούμε το αύριο με αισιοδοξία. Ένα αύριο καλύτερο, πιο βιώσιμο, για όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT