K – Παρουσίαση: Grant Thornton – Mια επιτυχημένη ανοδική πορεία 30 ετών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

K – Παρουσίαση: Grant Thornton – Mια επιτυχημένη ανοδική πορεία 30 ετών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια εποχή ταχέως μεταβαλλόμενη, η Grant Thornton παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για διαρκή ανάπτυξη, προχωρώντας απρόσκοπτα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού, διατηρώντας σταθερή την ποιότητα των υπηρεσιών της. Η εταιρεία που εδώ και 30 χρόνια αναπτύσσεται με σταθερότητα, πλήρη υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους της, στους συνεργάτες της, στο περιβάλλον και στην κοινωνία, δεν προβλέπει απλώς το μέλλον, αλλά το διαμορφώνει ενεργά. Αυτό είναι το όραμα που ακολουθεί η εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας της στην Ελλάδα, και παραμένει ο μοναδικός της οδηγός.

Με τις επενδύσεις της να επικεντρώνονται στο ανθρώπινο δυναμικό, στην ένταξη νέων τεχνολογιών και καινοτομιών υπηρεσιών, καθώς και στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, η εταιρεία καταφέρνει διαχρονικά να ανταποκρίνεται συνεχώς στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν στο εγχώριο επιχειρείν. Τα νέα γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η δυναμική της παρουσία στην ελληνική περιφέρεια, σε Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα και Ρόδο, ενδυναμώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας την τάση της Grant Thornton για σταθερή ανάπτυξη με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όλα τα παραπάνω γεγονότα έχουν χαρίσει στην Grant Thornton έναν από τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ των εταιρειών του κλάδου, καθώς και μια θέση μεταξύ των τεσσάρων μεγαλύτερων ελεγκτικών εταιρειών στην Ελλάδα, «σπάζοντας» την καθιερωμένη δομή των Big4 που υφίσταται παγκοσμίως.

Προάγοντας μια ευρύτερη κουλτούρα στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων, η εταιρεία διοργανώνει εδώ και 7 χρόνια, σε συνεργασία με τη Eurobank, τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», ενώ το 2023, φιλοδοξώντας να φέρει το αύριο του επιχειρείν στο σήμερα, εγκαινίασε τον τεχνολογικό θεσμό «Future Unfold», ένα forum όπου ακούγονται πολύτιμες απόψεις από δυναμικές προσωπικότητες του τεχνολογικού κλάδου, επενδύοντας ουσιαστικά σε ένα καλύτερο μέλλον για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. 

Ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχημένης 30χρονης παρουσίας της Grant Thornton είναι οι άνθρωποί της, καθώς συνιστούν όλα αυτά τα χρόνια τον ακρογωνιαίο λίθο όλων των ενεργειών της εταιρείας. 

Καταργώντας κάθε στερεότυπο και προκατάληψη, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχώς δράσεις για την οικοδόμηση μιας εταιρικής κουλτούρας ίσων ευκαιριών με επίκεντρο τις αξίες της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης. Οι πιστοποιήσεις ως «Great Place to Work» για δεύτερη συνεχή χρονιά και ως «Best Workplace for Women» και η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας αποδεικνύουν στην πράξη την πεποίθηση των στελεχών της Grant Thornton πως η διαρκής ανάπτυξη ανήκει σ’ εκείνους που διατηρούν μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα.

Φιλοδοξώντας όλα αυτά τα χρόνια να μην προβλέπει απλώς το μέλλον, αλλά να το διαμορφώνει, η Grant Thornton δεσμεύεται να συνεχίζει να θέτει τις κατάλληλες βάσεις για την εδραίωση μιας πιο δυναμικής Ελλάδας, η οποία πάντα θα πρωταγωνιστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT