K – Παρουσίαση: Edenred – Ο καθημερινός συνεργάτης στον δυναμικό κλάδο της αγοράς εργασίας

K – Παρουσίαση: Edenred – Ο καθημερινός συνεργάτης στον δυναμικό κλάδο της αγοράς εργασίας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κοινωνικές αλλαγές των τελευταίων ετών σε συνδυασμό με την είσοδο νέων γενιών στον χώρο εργασίας, όπως η Gen Z, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη σύνθεση του εργατικού δυναμικού. Πλέον, οι εργαζόμενοι έχουν διαφορετικές προσδοκίες, αναζητώντας μια σύγχρονη εργασιακή εμπειρία, ενώ οι επιχειρήσεις μετασχηματίζουν τα συστήματα, τις διαδικασίες και τις πολιτικές τους, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Συνολικά, είναι εμφανές ότι ο κλάδος της εργασίας αναδιαμορφώνεται και δημιουργούνται νέα δεδομένα και προκλήσεις. Επομένως, οι λύσεις και οι υπηρεσίες που παρέχονται προς τις επιχειρήσεις κρίνεται απαραίτητο να σχεδιάζονται με στόχο να ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες τους.

Στην Εdenred, με παρουσία σε 45 χώρες, είμαστε μια κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο. Στην ελληνική αγορά βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις περισσότερα από 25 χρόνια, ως ένας πραγματικός εταίρος που δεν παρέχει απλώς υπηρεσίες, αλλά συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην αναβάθμιση του εργασιακού κλάδου στην Ελλάδα, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Σε αυτό το πλαίσιο, για να μπορέσουμε να παρέχουμε tailor-made λύσεις, υλοποιήσαμε, για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, έρευνα σχετικά με την ικανοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, ώστε να σκιαγραφήσουμε το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην αγορά εργασίας. Όπως προκύπτει από την έρευνα, είναι επιτακτική η υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης σχετικά με το τι θεωρεί ο εργαζόμενος ως benefit, ενώ οι επιχειρήσεις χρειάζεται να δημιουργήσουν μια στρατηγική ευελιξίας με εξατομικευμένες λύσεις.

Εστιάζοντας στο employee journey για τον σχεδιασμό των υπηρεσιών

Στην Εdenred αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των εργαζομένων, με στόχο να βελτιώσουμε την εργασιακή εμπειρία και να κάνουμε την καθημερινότητα και των δύο πλευρών καλύτερη. Αναγνωρίζουμε τον στρατηγικό ρόλο του employee journey και μέριμνά μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που επικεντρώνονται στον εργαζόμενο και απαντούν στις πραγματικές του ανάγκες. Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε σε διαφορετικά industries και χώρες, έχουμε τη δυναμικότητα να φέρουμε βέλτιστες πρακτικές και λύσεις, ενισχύοντας τη θέση της εταιρείας ως μοναδική επιλογή για κάθε είδους παροχή, όσο προσωποποιημένη και να είναι.

Διαχρονικά, στον πυρήνα των δράσεών μας βρίσκεται το πάθος μας για τον πελάτη και η επιδίωξη δημιουργίας μοναδικών εμπειριών μέσα από έξυπνα ΑΙ εργαλεία και απλές, αποτελεσματικές διαδικασίες. Προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τις επιταγές της εποχής και θέτουν ως προτεραιότητα τον εργαζόμενο, ο οποίος αποτελεί αδιαμφισβήτητα σημαντικό asset για κάθε επιχείρηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT