Κ – Παρουσίαση: Freenow – Από τη Nο 1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα, στο ευρωπαϊκό Super App Mετακίνησης

Κ – Παρουσίαση: Freenow – Από τη Nο 1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα, στο ευρωπαϊκό Super App Mετακίνησης

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2023 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για τη FREENOW, καθώς μετά από 12 χρόνια αποχωρίζεται το αγαπημένο brand της BEAT για να ξεκινήσει μια νέα διαδρομή. Το rebranding έφερε μια νέα εποχή για εμάς, με την πίστη μας στην τεχνολογία να παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Σήμερα, η FREENOW είναι το No 1 Taxi App στην Ελλάδα, με πάνω από 8.000 εγγεγραμμένους οδηγούς και πάνω από 1,2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Παράλληλα, στοχεύουμε νέες αγορές κι όλα αυτά επενδύοντας στο ελληνικό ταλέντο και αποτελώντας τη μοναδική διεθνή πλατφόρμα που έχει επιλέξει να καταβάλλει φόρους και ΦΠΑ στην Ελλάδα.

Η μετάβασή μας σε ευρωπαϊκό Super App Μετακίνησης αντικατοπτρίζει τη διαρκή προσπάθειά μας για βιώσιμες και αποτελεσματικές μετακινήσεις στην πόλη. Όλη αυτή η προσπάθεια, ωστόσο, έχει μια σταθερά. Τους χιλιάδες συνεργάτες μας-επαγγελματίες οδηγούς ταξί που πιστεύουν στο όραμά μας για ποιοτικές μετακινήσεις και μας εμπιστεύονται για περισσότερο από μία δεκαετία. Νιώθω την ανάγκη να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες μας, σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Χάρη στη δική τους στήριξη και στους εκατομμύρια χρήστες μας, έχουμε καταφέρει ως FREENOW να σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καταγράφοντας μια σημαντική επιχειρηματική επιτυχία που θέτει ισχυρά θεμέλια για τη χρονιά που ξεκινά.

Ήδη, εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, η εφαρμογή της FREENOW είναι πλέον διαθέσιμη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ ο σχεδιασμός για το 2024 περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους προορισμούς αλλά και υπηρεσίες. Έχοντας πρόσβαση σε πάνω από 43 εκατομμύρια χρήστες από εννέα ευρωπαϊκές αγορές, μπορούμε να προσφέρουμε χιλιάδες διαδρομές συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Μόνο το περασμένο καλοκαίρι εξασφαλίσαμε περισσότερες από 500.000 διασυνοριακές διαδρομές ενισχύοντας τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα αποτελεσματικό σύστημα μεταφορών που θα μειώνει τις ανισότητες

Σήμερα η FREENOW, έχοντας την ιστορικά υψηλότερη ζήτηση για υπηρεσίες μετακινήσεων, στοχεύει ακόμα ψηλότερα και επενδύει ολοένα και περισσότερο σε νέες υπηρεσίες, μέσα από συνεργασίες σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, που εφάπτονται των μεταφορών: φιλοξενία, εστίαση, ψυχαγωγία αποτελούν πεδία συνεργειών που σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε με όχημα την τεχνολογία αιχμής. Σε μια εποχή που οι αποτελεσματικές μετακινήσεις αποτελούν κρίσιμο κεφάλαιο για τους κατοίκους των σύγχρονων πόλεων, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα αποτελεσματικό σύστημα μεταφορών, που θα μειώνει τις ανισότητες. Με το κόστος χρήσης ενός ΙΧ να αυξάνεται συνεχώς, αποστολή της FREENOW είναι να βοηθήσουμε τις σύγχρονες πόλεις να ευημερούν και τους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε απρόσκοπτες μεταφορές, επιβραβεύοντας παράλληλα τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT