Κ – Παρουσίαση: ΒΙΑΝΕΞ – Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, προχωρά στην υλοποίηση του επενδυτικού του πλάνου

Κ – Παρουσίαση: ΒΙΑΝΕΞ – Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, προχωρά στην υλοποίηση του επενδυτικού του πλάνου

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σταθερά βήματα και με τη διορατικότητα του ιδρυτή της, Παύλου Γιαννακόπουλου, η ΒΙΑΝΕΞ έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Με ιστορία 100 ετών, μετατρέποντας τις προκλήσεις σε γνώση, αντιμετώπισε με οργανωμένη λειτουργία όλες τις πολιτικές, οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις της χώρας, εξασφαλίζοντας οικονομική βιωσιμότητα προς όφελος του ασθενούς, του εργαζομένου και της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Έχει παρουσία σε 114 χώρες, με περισσότερα από 350 σκευάσματα

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, στην πολύχρονη πορεία του, κέρδισε την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων διεθνών φαρμακευτικών οίκων, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στην κορυφή της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας. Παράλληλα, μέσα από την έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, έχει καταφέρει να έχει παρουσία σε 114 χώρες του κόσμου, με περισσότερα από 350 σκευάσματα. Με αυτή τη δραστηριότητα, δικαίως αναδεικνύεται ο κορυφαίος πρεσβευτής του ελληνικού φαρμάκου στη διεθνή αγορά.

Η στρατηγική και οι επενδύσεις του Ομίλου σχεδιάζονται πάντα με βάση τις επιστημονικές εξελίξεις, τις ανάγκες του συστήματος υγείας και των Ελλήνων ασθενών, την εξωστρέφεια και τις διεθνείς συνεργασίες. Οι συντονισμένες ενέργειες και ο στρατηγικός σχεδιασμός οδήγησαν τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία του, καθώς το 2022 σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών στα 443,1 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος της παραγωγής ανήλθε στις 121,3 εκατομμύρια εμπορικές μονάδες.

Με στήριξη σε ίδιες δυνάμεις, χωρίς την αναμονή ειδικών κινήτρων από την πολιτεία, προχωρά μπροστά με όραμα, αφοσίωση και πίστη, όπως δίδαξε ο ιδρυτής της. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν την τελευταία δεκαετία στον κλάδο, προχωρά απρόσκοπτα η υλοποίηση του σχεδιασμού της και του επενδυτικού της πλάνου. 

Περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση εξαγωγών

Η νέα χρονιά αποτελεί μια νέα σελίδα στον χρόνο. Μια νέα σελίδα που πρόκειται να γεμίσει με εξίσου επιτυχημένες στιγμές. Η δυναμική πορεία του Ομίλου δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού, με το Επενδυτικό Πλάνο να είναι διαχρονικό και εξωστρεφές. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται η περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργασιών με διεθνείς οίκους φαρμάκου, η αύξηση των εξαγωγών και η ανάπτυξη Δικτύου Πωλήσεων σε βαλκανικές χώρες, ενισχύοντας την παρουσία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στη συγκεκριμένη αγορά. Επιπρόσθετα, προχωρά στη δημιουργία Ερευνητικού Κέντρου στη Βιομηχανική Ζώνη Πατρών, με στόχο την ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών προϊόντων, επενδύοντας περαιτέρω στην Έρευνα και την Ανάπτυξη.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται διαχρονικά, και θα παραμείνει, δίπλα στον Έλληνα πολίτη και στην ελληνική πολιτεία, στηρίζοντας τη δημόσια υγεία και την εθνική οικονομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT