Κ – Παρουσίαση: Novibet – Στις κορυφαίες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, με παρουσία σε δέκα χώρες

Κ – Παρουσίαση: Novibet – Στις κορυφαίες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, με παρουσία σε δέκα χώρες

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλέον, πιο πολύ από ποτέ, έχουμε ανάγκη από καινοτόμους οργανισμούς με διεθνή προσανατολισμό που δημιουργούν ευκαιρίες για τη νέα γενιά και παράλληλα μεριμνούν για την επιστροφή αξίας στην κοινωνία. Έχουμε ανάγκη από εταιρείες που δίνουν τη δυνατότητα στους νέους επαγγελματίες να δημιουργήσουν, αποκομίζοντας σημαντικές παραστάσεις από το διεθνές στερέωμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Novibet, της οποίας η πορεία τα τελευταία χρόνια είναι κάτι περισσότερο από αξιοθαύμαστη. Έχοντας διπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της τα τελευταία δύο χρόνια, η Novibet συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως, με παρουσία σε δέκα χώρες και γραφεία σε Ελλάδα, Μάλτα και Βραζιλία. Η συνεχής ενδυνάμωση της τεχνολογικής υπεροχής της, σε συνδυασμό με την υπεύθυνη παρουσία της στο κοινωνικό γίγνεσθαι, συνδιαμορφώνουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για την εταιρεία, η οποία, ξεπερνώντας πλέον τους 850 εργαζομένους, έχει κάθε λόγο να ατενίζει το 2024 με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από το πλάνο επέκτασης σε νέες αγορές και τη στρατηγική επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό μέχρι το διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, το σύμπαν της Novibet μοιάζει να μη σταματά να δημιουργεί, να εμπνέει και να κάνει συνεχή άλματα προόδου. Εντός του 2023 η παρουσία της Novibet επεκτάθηκε σε τρεις ηπείρους, με παρουσία πλέον σε Ελλάδα, Βραζιλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ιταλία, Ιρλανδία και Κύπρο. Η εταιρεία πλέον δραστηριοποιείται σε δέκα χώρες, με τους εργαζομένους της να εκπροσωπούν συνολικά 23 εθνικότητες! Το 2023 ήταν, επίσης, η χρονιά έναρξης πολλών χορηγικών συνεργασιών της Novibet με 8 ομάδες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος και 13 στο σύνολο παγκοσμίως. Οι συνεργασίες αυτές ξεφεύγουν από τα όρια της χορηγικής προβολής, αποκτώντας και χροιά κοινωνικού χαρακτήρα.

Κ – Παρουσίαση: Novibet – Στις κορυφαίες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, με παρουσία σε δέκα χώρες-1

Με πρεσβευτές τους κορυφαίους αθλητές Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια, η Novibet έχει να επιδείξει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης το οποίο «τρέχει» από το 2021 και αφορά την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων προσφοράς με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία και έμφαση στη νέα γενιά. Οι δράσεις εστιάζουν στην ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα, στη στήριξη φορέων με αναγνωρισμένο κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς και στην παροχή βοήθειας σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες σε έκτακτες καταστάσεις.

Με τον ανθρώπινο παράγοντα πάντοτε στο επίκεντρο, η Novibet έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύμπαν μέσα στο οποίο οι άνθρωποί της έχουν τον χώρο να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Με περισσότερες από 46.000 αιτήσεις στις 100+ ανοικτές θέσεις εργασίας κάθε μήνα, η Novibet συγκαταλέγεται αναμφίβολα μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στα μάτια των ταλέντων της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT