Κ – Παρουσίαση: JTI – Επενδύσαμε στην Ελλάδα σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και δικαιωθήκαμε

Κ – Παρουσίαση: JTI – Επενδύσαμε στην Ελλάδα σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και δικαιωθήκαμε

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδραιώνει τη θέση του ως ένας ισχυρός σύμμαχος της ελληνικής οικονομίας ο Όμιλος JTI, ανανεώνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης του προς την Ελλάδα, την οποία συμπεριέλαβε στην πρώτη δεκάδα των ευρωπαϊκών χωρών που υποδέχονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα θερμαινόμενου καπνού με το Ploom.

Ήδη από το 2018 και σε μια κρίσιμη περίοδο, γεμάτη προκλήσεις για τη χώρα, στην JTI αναγνωρίσαμε το επενδυτικό δυναμικό της Ελλάδας και αφιερώσαμε σημαντικούς πόρους στον εκσυγχρονισμό και στον πλήρη μετασχηματισμό του εργοστασίου στην Ξάνθη, μετατρέποντάς το σε μια εξαγωγική μονάδα υψηλών προδιαγραφών. Η προοπτική ανάπτυξης που διαβλέψαμε για τη χώρα, η επιτάχυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού, ο περιορισμός της γραφειοκρατίας και ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον αποτελούν για εμάς ισχυρά κίνητρα να επενδύσουμε με στρατηγική συνέπεια.

Με τη δέσμευσή μας για υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας, συμβάλλουμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η JTI αναγνωρίστηκε, σε μια περίοδο σημαντικών δυσκολιών, ως ο Νο 1 Άμεσος Ξένος Επενδυτής και παρασκευαστής προϊόντων καπνού στη Βόρεια Ελλάδα, και πράγματι έχουμε δικαιωθεί στην απόφασή μας να επενδύσουμε στην ανάπτυξη του εργοστασίου, καθώς η ελληνική οικονομία έχει ανακτήσει τον αναπτυξιακό της ρυθμό και την επενδυτική της βαθμίδα. Σημασία, όμως, εδώ έχει το ότι αναγνωριστήκαμε ως ένα θετικό παράδειγμα για την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων στη χώρα.

Βιωσιμότητα και καινοτομία

Στη νέα μας πρωτοβουλία για την είσοδό μας στην αγορά των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, επενδύουμε και στην Ελλάδα ως μέρος μιας παγκόσμιας επένδυσης του ομίλου για τα προϊόντα αυτά, η οποία αναμένεται να αγγίξει τα 3 δισ. δολάρια την επόμενη τριετία. Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, έχει μεγάλη σημασία για εμάς στην JTI. Εισερχόμαστε με αισιοδοξία και δυναμικό βηματισμό στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού, με στόχο να είμαστε ένας από τους κορυφαίους παίκτες. Η επένδυσή μας έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από μια απλή επιχειρηματική επέκταση σε μια νέα δυναμική κατηγορία προϊόντων. Αποτυπώνει κυρίως την ισχυρή ανακατεύθυνση της στρατηγικής μας στον διπλό και παράλληλο δρόμο της Βιωσιμότητας και της Καινοτομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT