Κ – Παρουσίαση: EDIT Automation – Πρωτοπορεί στον ταχέως εξελισσόμενο ναυτιλιακό κλάδο με καινοτόμα συστήματα

Κ – Παρουσίαση: EDIT Automation – Πρωτοπορεί στον ταχέως εξελισσόμενο ναυτιλιακό κλάδο με καινοτόμα συστήματα

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πάνω από 130 ναυτιλιακές παγκοσμίως να έχουν εμπιστευθεί την EDIT Automation το 2023, 5 πιστοποιήσεις από τους σημαντικότερους νηογνώμονες για το ECO 8 ShaPoLi, εκπροσώπηση 10 μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας ναυτιλίας και εντυπωσιακή ανάπτυξη, ο CEO της εταιρείας, Μάρκος Σιγάλας, οδηγεί την ΕDIT Automation στην κορυφή –στον τομέα της τεχνολογίας– της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η εμπειρία 35 ετών στην τεχνολογία της ναυτιλίας και το πάθος του κυρίου Σιγάλα για τις τεχνολογικές εξελίξεις, την καινοτομία και την πράσινη ενέργεια έκαναν την EDIT Automation πρωτοπόρο στον ταχέως εξελισσόμενο ναυτιλιακό κλάδο, καθώς η εταιρεία παρέχει λύσεις σε πλοιοκτήτες εντός κι εκτός Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, τα συστήματα της EDIT πωλούνται στην παγκόσμια αγορά από αντιπροσωπείες-κολοσσούς όπως οι Binsfeld, Goltens, Insatech, MIE overseas, TRELLEBORG και άλλες.

Με τα υψηλότερα πρότυπα τεχνολογίας, η EDIT Automation κατασκευάζει καινοτόμα συστήματα αυτοματισμού, που βοηθούν τις ναυτιλιακές εταιρείες να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις EEXΙ και όχι μόνο. Από το 2008 επιτυγχάνει πρωτιές σε παγκόσμιο επίπεδο με πρώτη –εκείνη τη χρονιά– την εξειδικευμένη εγκατάσταση στην κύρια μηχανή νεόκτιστου πλοίου στα ναυπηγεία της Κορέας. Έναν χρόνο αργότερα είχε ήδη έτοιμο και έθεσε σε εφαρμογή καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης δεδομένων από τα πλοία, στις ναυτιλιακές εταιρείες. Το 2010 κατασκεύασε το σύστημα ECO2 που εγκατέστησε σε νεόκτιστα πλοία, για να ακολουθήσει λίγα χρόνια μετά η ανάπτυξη του συστήματος ΕCO 8 ShaPoLi (Shaft Power Limitation), με 2.000 πλοία να έχουν σήμερα το συγκεκριμένο σύστημα αυτοματισμού.

Η EDIT Automation είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που έχει καταφέρει το σύστημά της να πιστοποιηθεί από τους σημαντικότερους νηογνώμονες: των ABS, BV, DNV, Lloyd’s Register, Rina με Type Approval και μάλιστα μέσα σε μόλις 5 μήνες.

Ο Μάρκος Σιγάλας, γνωρίζοντας πως πλέον η ναυτιλία είναι σε μια διαρκή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών, καλλιεργεί στην εταιρεία μια κουλτούρα καινοτομίας, ενθαρρύνοντας την έρευνα και την ανάπτυξη μέσω των διεθνών πιστοποιήσεων IMO. Αρχές του 2024 ετοιμάζεται να πιστοποιηθεί και το νέο σύστημα ECO 11, που θα άπτεται του κανονισμού CIΙ.

Η EDIT, εκτός από τα καινοτόμα συστήματα που κατασκευάζει και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες που παρέχει, αντιπροσωπεύει και 10 από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της ναυτιλίας, όπως την ιαπωνική Fellow Koyo για συστήματα περιβάλλοντος.

Βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της σε διεθνή πρότυπα

Η EDIT Αutomation αναπτύσσει και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της σε διεθνή πρότυπα και, σε συνδυασμό με τα συστήματα που κατασκευάζει, αποδεικνύει τη δέσμευσή της να παρέχει λύσεις παγκόσμιας κλάσης στον αυτοματισμό της ναυτιλίας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT