Κ – Παρουσίαση: SOUL Creative Agency – Δημιουργούμε brands με ψυχή, που μιλούν στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων

Κ – Παρουσίαση: SOUL Creative Agency – Δημιουργούμε brands με ψυχή, που μιλούν στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από μια χρονιά με μεγάλες προκλήσεις, αλλά ταυτόχρονα κάνοντας ένα άλμα ανάπτυξης με την έναρξη της λειτουργίας των γραφείων μας στη Νέα Υόρκη, είμαστε αισιόδοξοι πως το 2024 θα είναι χρονιά ανάπτυξης τόσο για την ελληνική όσο και για την παγκόσμια αγορά.

Οι βασικές προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι από τη μία η νέα πραγματικότητα, με την τεχνητή νοημοσύνη να διεισδύει σε κάθε πτυχή του creative business και να επιφέρει μεγάλες αλλαγές σε κάθε επίπεδο, από την άλλη η στελέχωση με εξειδικευμένους επαγγελματίες, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί κλάδοι.

Η εμπειρία των αλλεπάλληλων κρίσεων των προηγουμένων ετών μάς έμαθε ότι δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για την επιχειρηματικότητα. Είμαστε υπεύθυνοι να δημιουργούμε τις δικές μας ευκαιρίες και να ξεπερνάμε τις όποιες μικρές ή μεγάλες προκλήσεις, μετατρέποντάς τες σε πλεονεκτήματα.

Δημιουργώντας brands με ψυχή!

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, με την ένταση του ανταγωνισμού να ενισχύεται περισσότερο κάθε χρόνο, καλούμαστε να δημιουργήσουμε brands που ξεχωρίζουν. Σε έναν κόσμο όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσονται και αλλάζουν, νέα κανάλια επικοινωνίας προστίθενται στα υφιστάμενα, νέες τεχνολογίες και εργαλεία αλλάζουν τον τρόπο επαφής με το κοινό, τα brands συνεχίζουν να έχουν τον ίδιο, μοναδικό σκοπό: «Να απευθύνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους».

Άρα, είναι αναγκαίο σήμερα, όσο ποτέ, τα brands να επικοινωνούν με τα κοινά τους και να συνδέονται μαζί τους με τρόπο μοναδικό και ουσιαστικό. Με άλλα λόγια, να μιλούν στην καρδιά και την ψυχή των ανθρώπων!

Το σύγχρονο περιβάλλον, όπως περιγράφεται παραπάνω, εκτός από πρόκληση, αποτελεί και μια μοναδική ευκαιρία για τα brands να ξεχωρίσουν και να αναπτυχθούν σε υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές, καθώς η τεχνολογία μάς δίνει πλέον τον τρόπο και τα εργαλεία για να το πετύχουμε. Στη SOUL, αυτός είναι ο σκοπός μας, να δημιουργούμε brands με ψυχή, που μιλούν στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων. Η προσέγγισή μας είναι ο συνδυασμός στρατηγικής και δημιουργικότητας (mind and heart) και για αυτό αποτελούμε στρατηγικό σύμμαχο επιλεγμένων οργανισμών στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στην Ελβετία και στο Κατάρ, για τους οποίους σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε νέα brands, αναλαμβάνουμε την επανατοποθέτηση των υφιστάμενων, καθώς και τον σχεδιασμό του συνόλου των touchpoints τους σε αναλογικό και digital περιβάλλον.

Ένα πολυβραβευμένo δημιουργικό γραφείο, με έμφαση στο branding και έδρα στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα

Η SOUL Creative Agency είναι ένα πολυβραβευμένo δημιουργικό γραφείο, με έμφαση στο branding και έδρα στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Σκοπός της είναι να δημιουργεί και να αναπτύσσει brands, με ηθική και αξίες, τα οποία μιλούν στο μυαλό και στην ψυχή των ανθρώπων. Μέσα από in depth analysis, σχεδιάζει στρατηγικές branding, που αγγίζουν όλες τις διαστάσεις και τις εκφάνσεις ενός brand. Πελάτες της SOUL αποτελούν σημαντικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως ο Τουρισμός, οι Νέες Τεχνολογίες, ο Πολιτισμός κ.ά. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT