Κ – Παρουσίαση: Όμιλος Fourlis – Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό μας αποτύπωμα

Κ – Παρουσίαση: Όμιλος Fourlis – Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό μας αποτύπωμα

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι την τελευταία τριετία να δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς στον Όμιλο FOURLIS αντιμετωπίσαμε κάθε συνθήκη και κάθε πρόκληση οπλισμένοι με την εμπειρία, το ήθος αλλά και τις επιχειρηματικές μας αξίες. Προχωρήσαμε σε σημαντικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς και στις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε, υλοποιώντας το επενδυτικό μας πλάνο προσαρμοζόμενοι στις τρέχουσες, κάθε φορά, συνθήκες.

Για τον Όμιλο FOURLIS η ενεργειακή μετάβαση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός συνιστούν μονόδρομο βιώσιμης ανάπτυξης. Προσβλέποντας σε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε όλα τα brands μας, προχωρήσαμε στην ενίσχυση των υποδομών Logistics και στην αυτοματοποίηση των Logistics Centers που λειτουργούμε μέσω της Trade Logistics, βελτιώνοντας την εφοδιαστική αλυσίδα και τους μηχανισμούς πολυκαναλικής πώλησης. Ενισχύοντας την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή φυσικών καταστημάτων, αναδιαμορφώσαμε τα καταστήματα INTERSPORT και εγκαινιάσαμε καταστήματα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς».

Ξεκινήσαμε μια τρίτη δραστηριότητα λιανικής σε έναν από τους πιο δυναμικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους λιανικής, μια στρατηγική συνεργασία με τη Holland & Barrett, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής της Ευρώπης στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας. Το κοινό μας όραμα θα φέρει στον καταναλωτή καινοτόμα προϊόντα και εξατομικευμένες συμβουλές μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου Omnichannel φυσικών καταστημάτων και διαδικτυακών πωλήσεων.

Αναπτύσσουμε ιδιαίτερα τον τομέα της Ανάπτυξης Εμπορικών Ακινήτων μέσω της εταιρείας Trade Estates ΑΕΕΑΠ, ενισχύοντάς τη συνεχώς με νέα ακίνητα που θα φιλοξενήσουν Εμπορικά Πάρκα και Logistics Centers. Η είσοδός της στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και η εξαγορά του Smart Park, του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της χώρας, δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη λειτουργία της. Άλλωστε, το επόμενο διάστημα πρόκειται να λειτουργήσουν τα εμπορικά πάρκα σε Πάτρα και Ηράκλειο και φυσικά στο Ελληνικό. Με την οικονομία να βρίσκεται σε καλά επίπεδα, συγκριτικά και με άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και με τις επενδύσεις και τον τουρισμό να έχουν άμεση επιρροή στον ρυθμό ανάπτυξης, προσβλέπουμε σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.

Ο Όμιλος FOURLIS παραμένει πρωτοπόρος στις εξελίξεις, μέσα από βιώσιμες πρακτικές. Κάνουμε πράξη την επιχειρηματικότητα με ήθος και διαφάνεια. Και θα συνεχίσουμε να μετατρέπουμε την ποιότητα σε προστιθέμενη αξία για τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT