Κ – Παρουσίαση: ΑΒ Βασιλόπουλος – Το μοντέλο franchise της εταιρείας προσφέρει μια ασφαλή επένδυση

Κ – Παρουσίαση: ΑΒ Βασιλόπουλος – Το μοντέλο franchise της εταιρείας προσφέρει μια ασφαλή επένδυση

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη του δικτύου δικαιόχρησης (Franchise), διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο franchise με στόχο να ξεπεράσει τα 300 καταστήματα AB Shop & Go μέσα στο 2024! Το μοντέλο franchise της εταιρείας προσφέρει σε νέους συνεργάτες μια ασφαλή επένδυση για το μέλλον, με σταθερό οικονομικό όφελος.

Άνθρωποι διορατικοί όσοι επιλέξουν να συνεργαστούν με την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος για τα franchise καταστήματα που χτίζει. Το ενδιαφέρον είναι συνεχώς αυξανόμενο και όσοι επιλέξουν αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα έχουν κάνει μια εξαιρετική επιλογή.

Η νέα τάση για γρήγορες και εύκολες αγορές προϋποθέτει και έναν νέο τύπο «καταστήματος ευκολίας». Η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας για τη δημιουργία καταστημάτων πώλησης τροφίμων μικρού μεγέθους, τα πολύ γνωστά σε όλους AB Shop & Go.

Πιο συγκεκριμένα, τα AB Shop & Go είναι μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, που προσφέρουν ταχύτητα και ευκολία αγορών και λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο για τη διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού. Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας, τα καταστήματα Shop & Go κατάφεραν να μετατραπούν σε αποκλειστικό αγοραστικό προορισμό ως ένα «σύγχρονο κατάστημα ευκολίας της γειτονιάς» στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Ένα κατάστημα πάντα δίπλα σου!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζουμε και λειτουργούμε τα καταστήματα Franchise, όπως ακριβώς και τα εταιρικά μας καταστήματα. Είμαστε συνέχεια στο πλευρό του κάθε συνεργάτη, μεταλαμπαδεύοντας σε αυτόν την τεχνογνωσία που χρειάζεται για τη λειτουργία του καταστήματός του.

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων υποστήριξης (μηχανογραφικής, τεχνικής, logistics), το οποίο οδηγεί σε οικονομίες κλίμακας που δημιουργούνται από την αποκλειστική συνεργασία με την ΑΒ.

Η ΑΒ προσφέρει για τον ενδιαφερόμενο όλα τα βασικά προαπαιτούμενα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία ενός νέου καταστήματος, όπως:

• η εύρεση και η ενοικίαση του ακινήτου, ο σχεδιασμός του καταστήματος,
• η προμήθεια εξοπλισμού και εμπορεύματος,
• η εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και
• η υποστήριξη στην αρχική επένδυση με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Η ευέλικτη συνεργασία με την ΑΒ προσφέρει ένα σημαντικό ετήσιο κέρδος για τους νέους επιχειρηματίες και επαγγελματική εξασφάλιση σε βάθος χρόνου, ενώ έχει διάρκεια 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 10, χωρίς περιορισμό.

Όποιος επιθυμεί να στραφεί στον κλάδο του επιχειρείν με την εγγύηση ενός αναγνωρισμένου ονόματος στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων, μπορεί να επισκεφθεί το ab.gr/franchise, να συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπος της ΑΒ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του.

Κάνε το βήμα που πάντα ονειρευόσουν!

Επιχείρησέ το κι εσύ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT