Κ – Παρουσίαση: ΕΚΤΕΡ – Έργα υψηλής ποιότητας

Κ – Παρουσίαση: ΕΚΤΕΡ – Έργα υψηλής ποιότητας

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε., με περισσότερα από εξήντα χρόνια παρουσίας στον κλάδο, έχει εδραιωθεί ως πρωτοπόρος στον τομέα των κατασκευών στην Ελλάδα. Αναγνωρισμένη για την ευελιξία της να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, η ΕΚΤΕΡ Α.Ε.έχει αποδείξει την ικανότητά της να παραδίδει έργα υψηλής ποιότητας. Η εταιρική της φιλοσοφία βασίζεται στην αριστεία, με έμφαση στην εργασιακή συνεργασία, την αλληλοβοήθεια και τη συνοχή των εργαζομένων. Αυτή η στρατηγική έχει συμβάλει στην επιτυχημένη ανάπτυξη και παράδοση τεχνικά άρτιων έργων, καθιστώντας την ΕΚΤΕΡ έναν αξιόπιστο εταίρο στον κατασκευαστικό τομέα.

Ξεκινώντας το 1959 ως προσωπική εταιρεία, η ΕΚΤΕΡ έχει σημειώσει μία εντυπωσιακή εξέλιξη. Μετατράπηκε σε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης το 1962 και σε Ανώνυμη Εταιρεία το 1973, ενώ το 1994 εισήλθε στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Στα επόμενα χρόνια απέκτησε ανώτατο εργοληπτικό πτυχίο (6ης Τάξης) και συνέχισε την επέκτασή της, ανοίγοντας θυγατρική στη Ρουμανία (1996), καθώς και μέσω άλλων στρατηγικών εξαγορών.  

Το 2014, αποτέλεσε μια σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς η συνολική αξία των έργων της ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει στην αγορά. Σήμερα, η ΕΚΤΕΡ εκτελεί και αναλαμβάνει πληθώρα κατασκευαστικών έργων, διατηρώντας ισχυρή ανάπτυξη και συνεχίζοντας να ενισχύει τις επαγγελματικές της σχέσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η εταιρική στρατηγική της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. περιλαμβάνει μια σταθερή παρουσία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, τη συνεχή ανάπτυξη και τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών. Επιπλέον, η εταιρεία δίνει έμφαση στην επέκταση στους τομείς του real estate και του τουρισμού, ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει την ενίσχυση της τεχνογνωσίας και της εκπαίδευσης των εργαζομένων της. Με ένα ισχυρό αίσθημα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης, η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. συνεχίζει να οδηγεί τον τομέα των κατασκευών προς μια βιώσιμη κατεύθυνση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT