Φίλιππος Τσαλίδης: Επενδύουμε σε ένα σύγχρονο και ασφαλές ταξίδι με τραίνο

Φίλιππος Τσαλίδης: Επενδύουμε σε ένα σύγχρονο και ασφαλές ταξίδι με τραίνο

2' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Αποτιμώντας τους τρεις προηγούμενους μήνες και όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε ως χώρα, αλλά και ως ανθρωπότητα στο σύνολό της, θεωρώ ότι κανείς δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει καλύτερα, ή να λειτουργήσει πιο άμεσα και αποτελεσματικά, από ό,τι η Ελλάδα. Είναι όμως μια διαπίστωση στην οποία ακόμη δεν μπορεί να μπει μια τελεία, δοθέντος ότι ο κίνδυνος να αντιμετωπίσουμε σύντομα στο μέλλον –ελλείψει ακόμα της θεραπείας– ένα νέο πανδημικό κύμα θα πρέπει να μας κρατά σε επαγρύπνηση. Έτοιμους, ευέλικτους και έχοντας αναθεωρήσει πλέον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, τον τρόπο που κινούμαστε, αποφασίζουμε ή λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, η επιχειρησιακή λειτουργία κάθε υπεύθυνης εταιρικής δομής θα πρέπει να έχει επίσης μεριμνήσει και λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να βοηθήσει το σύνολο της χώρας, να λειτουργήσει με ασφάλεια και να θωρακίσει τη δημόσια υγεία, ενδυναμώνοντας παράλληλα το πλαίσιο εμπιστοσύνης με τους πελάτες, συνεργάτες και το ευρύτερο κοινό με το οποίο συνδιαλέγεται και εξυπηρετεί. 

Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 

Για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η κρίση, πέρα από αναπάντεχες και σύνθετες προκλήσεις, έφερε και μοναδικές ευκαιρίες, με επίκεντρο αυτήν της επαναπροσέγγισης της έννοιας της ασφάλειας των ανθρώπων της, του επιβάτη, αλλά και του σιδηροδρομικού ταξιδιού γενικότερα. 

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενδυναμώσαμε και εξελίξαμε τους χρόνους προσαρμοστικών αντανακλαστικών σε όλους τους τομείς της επιχειρησιακής μας λειτουργίας, εντός και εκτός συρμών, διατηρώντας όμως πάντα την ποιότητα των υπηρεσιών και την αμεσότητα στη σχέση μας με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Η εταιρεία από πολύ νωρίς δημιούργησε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους της και προέβη σε προληπτικές δράσεις ασφαλείας εντός και εκτός των συρμών (αξιοποιώντας και την τεχνολογία με τη χρήση θερμικών καμερών) για την προστασία του επιβατικού κοινού. Όλα τα παραπάνω ενισχύθηκαν με μια ολοκληρωμένη καμπάνια ενημέρωσης του κοινού. Το ταξίδι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν σταμάτησε ποτέ, απλώς στην πορεία του εξελίχθηκε και δυνάμωσε απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις και στις ανάγκες προστασίας που επέβαλε η πανδημία. Το ταξίδι συνεχίζεται και βρίσκει την εταιρεία πιο ανταγωνιστική από ποτέ, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού ως μέσο ασφαλούς μεταφοράς, που ενδυναμώνεται διαρκώς από τις εντασσόμενες δράσεις ασφάλειας εντός και εκτός των συρμών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ως ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στην Ελλάδα, θα συνεχίσει την πορεία της, αναδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία τη σημαντικότητα του σιδηροδρόμου τόσο στις επιβατικές όσο και στις εμπορευματικές μεταφορές. Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, καθώς και η ολοκλήρωση των έργων στη σιδηροδρομική υποδομή της χώρας (εντός των επόμενων ετών) είναι ζωτικής σημασίας και στοχεύουν στην ουσιαστική αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ελλάδα. 

Οι σημαντικότερες από τις επενδύσεις αυτές αφορούν τεχνολογίες ΙΤ, καινούργιο υψηλής ποιότητας τροχαίο υλικό, τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων συντήρησής του και την ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών λειτουργίας και υποστήριξης της σιδηροδρομικής εμπορευματικής μεταφοράς και των logistics. Με ποιοτικές υπηρεσίες και βιωματική αίσθηση για το επιβατικό κοινό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιδιώκει τη συνεχή εξέλιξη και τη σταθερή προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών ταξιδιού, διασφαλίζοντας πάντα τη δημόσια υγεία και την προστασία του επιβατικού κοινού και του προσωπικού της.

Το ταξίδι με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζεται με ποιότητα και ασφάλεια.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 19.12.2005 ως θυγατρική εταιρεία της ΟΣΕ Α.Ε. Την 1.1.2007 η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία με ξεχωριστή διοίκηση. Στις 14.9.2017 μεταβιβάζει το 100% των μετοχών της στη Ferrovie dello Stato Italiane Group (FS) και εντάσσεται στον ιταλικό όμιλο.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT