Campion School: Eξαιρετικές αποδόσεις τελειόφοιτων ΙΒ με μέσο όρο 38/45
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
campion-school-eξαιρετικές-αποδόσεις-τελειόφοιτω-561952678

Campion School: Eξαιρετικές αποδόσεις τελειόφοιτων ΙΒ με μέσο όρο 38/45

Η τάξη των τελειόφοιτων του προγράμματος International Baccalaureate (ΙΒ) πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα ρεκόρ στις φετινές εξετάσεις. Το Campion School έχει μακρύ ιστορικό ακαδημαϊκής αριστείας, αλλά τα φετινά αποτελέσματα είναι πραγματικά πρωτοφανή και μας γεμίζουν χαρά!

Ο μέσος όρος επίδοσης των μαθητών μας ήταν 38/45 (το 45 είναι το απόλυτο άριστα), 8 μονάδες (points), δηλαδή, πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 2019 – την τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις. Το 77% των εξετασθέντων έλαβε 35 μονάδες ή παραπάνω, ενώ το 68% όλων των βαθμών ήταν 6 ή 7 (οι καλύτεροι, δηλαδή, δυνατοί βαθμοί).

Campion School: Eξαιρετικές αποδόσεις τελειόφοιτων ΙΒ με μέσο όρο 38/45-1Όπως πάντα, είχαμε και κάποιες εξαιρετικές προσωπικές επιδόσεις:
Αιμιλία Μήλιου: 45 μονάδες
Adrian Nunez: 44 μονάδες
Γιάννης Κατσίκης: 43 μονάδες
Τατιάνα Παναγιωτίδη: 43 μονάδες

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της γεμάτης προκλήσεις διετίας που διανύσαμε, το προσωπικό μας δούλεψε απίστευτα σκληρά ώστε οι μαθητές να συνεχίσουν να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση μαζί με φροντίδα που χρειάζονταν. Παράλληλα, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα τους δινόταν κάθε ευκαιρία για να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματά τους προς την κατεύθυνση που είχαν επιλέξει.

Οι μαθητές μας αφήνουν το Campion School για να φοιτήσουν σε κάποια από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου σε Παρίσι, Λονδίνο, Εδιμβούργο, Σίδνεϊ, Ολλανδία και Σουηδία, μεταξύ άλλων. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως η εκπαίδευση που έλαβαν στο σχολείο μας τούς έχει δώσει τα εφόδια για να επιτύχουν σε ακαδημαϊκό επίπεδο και όχι μόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT