Κολλέγιο DEI: Η επόμενη ημέρα στην Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στην Ελλάδα.
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
κολλέγιο-dei-η-επόμενη-ημέρα-στην-ιδιωτι-563130367

Κολλέγιο DEI: Η επόμενη ημέρα στην Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Το Κολλέγιο DEI αποτελεί από το 1990 μέχρι σήμερα ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην παροχή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης υψηλότατου επιπέδου.

Με αφορμή τον πρόσφατο νόμο για την ίδρυση Μη Κρατικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Sunderland Sir David Bell, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου DEI στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τοπικούς αξιωματούχους και διαπίστωσε τις προοπτικές της πόλης.

Κολλέγιο DEI: Η επόμενη ημέρα στην Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στην Ελλάδα.-1

Ο Sir David Bell έχει υπηρετήσει ως Μόνιμος Γραμματέας του Βρετανικού Υπουργείου Παιδείας- η πιο υψηλόβαθμη θέση στον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα- ενώ για την προσφορά του ανακηρύχθηκε Ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Με στόχο λοιπόν το status Mη Κρατικού Πανεπιστημίου το Κολλέγιο DEI αναβαθμίστηκε σε Associate Campus του Πανεπιστημίου του Sunderland, γεγονός που προσδίδει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι κολλεγίων που λειτουργούν ως απλοί franchise partners. Αυτή τη στιγμή το Κολλέγιο αποτελεί το μοναδικό associate campus ξένου πανεπιστημίου στην Ελλάδα, αναγνώριση που υποδηλώνει την ακαδημαϊκή ποιότητα του Κολλεγίου, την πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, τις ενισχυμένες ευκαιρίες των σπουδαστών του και το υψηλό προσφερόμενο επίπεδο σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Την επίσκεψη του Πρύτανη ακολούθησε πριν από λίγες ημέρες επίσκεψη της διοίκησης του Κολλεγίου DEI στο Πανεπιστήμιο του Sunderland, προκειμένου να παρουσιαστεί το Business Plan που θα ακολουθηθεί για την υλοποίηση της μετάβασης σε Μη Κρατικό Πανεπιστήμιο. Την σύνταξη του Business Plan έχει αναλάβει μια από τις πιο γνωστές συμβουλευτικές εταιρίες στην Ελλάδα που αποτελεί και σύμβουλο πολλών δημοσίων οργανισμών, φορέων και υπουργείων.

Κολλέγιο DEI: Η επόμενη ημέρα στην Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στην Ελλάδα.-2

Είναι λοιπόν εμφανές ότι το Κολλέγιο DEI προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα της ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με ισχυρή συνεργασία με ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο και σαφή προσανατολισμό στην ποιότητα, το DEI College είναι έτοιμο να ηγηθεί στον τομέα αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του DEI College εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT