Συναντήσεις Δένδια για τα Δυτικά Βαλκάνια στην Πρίστινα

Συναντήσεις Δένδια για τα Δυτικά Βαλκάνια στην Πρίστινα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης

Στην Πρίστινα έχει μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συναντήσεις σχετικές με τα Δυτικά Βαλκάνια .

Αναλυτικότερα, ο κορυφαίος Έλληνας Διπλωμάτης συναντήθηκε με την  πρόεδρο της Βουλής Βιόσα Οσμάνι. Όπως αναφέρει ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο twitter, στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

Νωρίτερα, ο κύριος Δένδιας είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αβντούλα Χότι. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν τόσο για τον διάλογο Βελιγραδίου – Πρίστινας, όσο και για τις προοπτικές συνεργασίας.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών Μελίζα Χαραντινάι-Στούμπλα. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε ο διάλογος Βελιγραδίου-Πρίστινας, η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και η οικονομική συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του στο twitter.

Τον κ. Δένδια συνοδεύει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Πρίστινα, o υπουργός θα συναντηθεί με τα στελέχη της Ελληνικής Δύναμης (ΕΛΔΥΚΟ) που μετέχει στην KFOR.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT