Γεύμα για Μητσοτάκη με Μακρόν και Χάρισον Φορντ

Γεύμα για Μητσοτάκη με Μακρόν και Χάρισον Φορντ

Στο «μενού» η «Μεσόγειος, μία υποδειγματική θάλασσα έως το 2030»

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, στη Μασσαλία, προς τιμήν των υψηλών συμμετεχόντων στο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Διατήρησης Φύσης – IUCN (International Union for Conservation of Nature) με θέμα «Μεσόγειος, μία υποδειγματική θάλασσα έως το 2030».

Στο γεύμα συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αφορούν τη βιοποικιλότητα, με έμφαση στα δάση, στις θάλασσες και στους ωκεανούς.

Στο γεύμα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλς Μισέλ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ και η Γενική Διευθύντρια της UNESCO, Όντρι Αζουλέι, ηγέτες από τις συμμετέχουσες χώρες και ο ηθοποιός και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιβαλλοντικής οργάνωσης Conservation International, Χάρισον Φορντ.

Γεύμα για Μητσοτάκη με Μακρόν και Χάρισον Φορντ-1
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT