Οικονόμου: Είμαστε κοντά στην άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό

Οικονόμου: Είμαστε κοντά στην άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό

Στα κρούσματα έχουμε μια αποκλιμάκωση, υπάρχει όμως πίεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη νοσηλεία σε απλές κλίνες covid και στις ΜΕΘ, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντά στην άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό βρίσκεται η χώρα μας, σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

«Σταθμίζουμε κάθε φορά τα μεγέθη της πανδημίας, η πραγματικότητα είναι ότι στα κρούσματα έχουμε μια αποκλιμάκωση, υπάρχει όμως μια πίεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη νοσηλεία σε απλές κλίνες covid και στις ΜΕΘ» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ υπενθύμισε πως βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και προφανώς όλα αυτά τα στοιχεία συνυπολογίζονται.

«Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην άρση αυτών των περιορισμών που μπήκαν από το τέλος του χρόνου και μετά» είπε συγκεκριμένα.

Τα Rafale αναβαθμίζουν τη χώρα

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στα Rafale, σημειώνοντας πως για τις ένοπλες δυνάμεις η άφιξη των μαχητικών συμβολίζει την αναβάθμιση της χώρας μας σε επιχειρησιακό, τεχνολογικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

«Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, ιστορική…» ανέφερε, ενώ υπογράμμισε ότι τα Rafale ήρθαν και θα μπουν στον στόλο της ελληνικής αεροπορίας και θα ακολουθήσουν κι άλλα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT