ΚΙΝΑΛ για Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ: Η υπεύθυνη στάση μας ενοχλεί και τους δύο

ΚΙΝΑΛ για Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ: Η υπεύθυνη στάση μας ενοχλεί και τους δύο

«Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την κριτική των δύο κομμάτων για τη θέση του ΚΙΝΑΛ σε ό,τι αφορά την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Όπως τονίζει το ΚΙΝΑΛ, «ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση».

«Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα» καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Εκφράζοντας τη θέση του ΚΙΝΑΛ κατά τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «προφανώς δεν θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στα μικροπολιτικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα». Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «στην προσπάθειά του να βρει σωσίβιο για τον ίδιο, ρίχνει σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη».

Ειδήσεις σήμερα

Αρχίζει την Παρασκευή η τριήμερη μάχη στη Βουλή

Πρόταση μομφής: Πώς βλέπει το Μαξίμου την κίνηση Τσίπρα

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT