Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ταυτίζεστε με τον Βελόπουλο

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ταυτίζεστε με τον Βελόπουλο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την αμερικανική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, κατά την τριτολογία του, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Έρχεστε και επικαλείστε σε αυτή τη συγκυρία δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων απολύτως ταυτιζόμενος με τον κ. Βελόπουλο. Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί με τον κ. Καμμένο συγκυβερνήσατε. Πάλι τέτοιες εκλεκτικές συγγένειες αναζητείτε».

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει: «Με δυο λόγια θα το πω: για εμάς η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας αντικατοπτρίζεται στην συμφωνία των Πρεσπών. Για εσάς η εξωτερική πολιτική αντικατοπτρίζεται στην επ’ αόριστον παραχώρηση της Αλεξανδρούπολης στους Αμερικανούς. Δίνετε γη και ύδωρ ώστε να φεύγουν ξένα αεροσκάφη σε πολεμικές αντιπαραθέσεις. Για εμάς τα Rafale και τα F16 θα πρέπει να επιχειρούν πάνω από το χώρο της Βόρειας Μακεδονίας, αυτή είναι η διαφορά μας».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Η άμυνα υπέρτατος αυτοσκοπός – Τσίπρας: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT