Μητσοτάκης προς Ερντογάν: Ευχαριστώ για τις ευχές για ταχεία ανάρρωση

Μητσοτάκης προς Ερντογάν: Ευχαριστώ για τις ευχές για ταχεία ανάρρωση

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική κλήση από τον Τούρκο πρόεδρο δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ευχές για ταχεία ανάρρωση, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με tweet του, στο οποίο ευχαριστεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες είχαν χθες Κυριακή κατ’ ιδίαν συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να σημειώθεί ότι πριν από σύντομο χρονικό διάστημα είχε νοσήσει ο Τούρκος πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ευχηθεί επίσης για ταχεία ανάρρωση.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε το πρωί -με ανάρτησή του στο Instagram- το ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», τόνισε σε μήνυμά του.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης ευχήθηκαν σήμερα ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της Ευρωβουλής, Ρομπέρτα Μέτσολα, έγραψε στο Twitter: «Εύχομαι στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ταχεία ανάρρωση».

«Αγαπητέ @kmitsotakis, λυπήθηκα όταν έμαθα ότι βρεθήκατε θετικός στην Covid. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Χαιρόμαστε που είστε καλά και που συνεχίζετε τις εργασίες σας για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα λέμε σύντομα!», ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Τις ευχές του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό εξέφρασε και o πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

«Πληροφορήθηκα μόλις ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αρρώστησε από Covid. Αγαπητέ Κυριάκο, εύχομαι να αναρρώσεις το συντομότερο δυνατό. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η Ευρώπη, περισσότερο από ποτέ, είναι οι ηγέτες της να είναι δυνατοί και καλά στην υγεία τους», ανέφερε στο Twitter ο Τουσκ.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT