ΚΙΝΑΛ: Πού θα στηθούν οι κάλπες για το νέο ονομα του κόμματος

ΚΙΝΑΛ: Πού θα στηθούν οι κάλπες για το νέο ονομα του κόμματος

Η λίστα με τα εκλογικά κέντρα όπου μπορούν να ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 8 Μαΐου το ΚΙΝΑΛ στήνει ξανά κάλπες. Αυτήν τη φορά, τα μέλη του Κινήματος θα ψηφίσουν για το νέο όνομα του κόμματος, καθώς και τις ηγεσίες στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις.

Η Χ. Τρικούπη έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα εκλογικά κέντρα που θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος.

Κάλεσμα «για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης» απηύθυνε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», επισημαίνει στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα», ανέφερε στο μήνυμά του.

Ακολουθεί η λίστα με τα εκλογικά κέντρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT