Ν. Κεραμέως: Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η στάση εργασίας ΟΛΜΕ-ΔΟΕ

Ν. Κεραμέως: Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η στάση εργασίας ΟΛΜΕ-ΔΟΕ

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Νίκη Κεραμεώς έκανε γνωστό ότι η προγραμματισμένη στάση εργασίας των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για τις 18 Μαΐου κρίθηκε «παράνομη και καταχρηστική»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Νίκη Κεραμεώς έκανε γνωστό ότι η προγραμματισμένη στάση εργασίας των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για τις 18 Μαΐου κρίθηκε «παράνομη και καταχρηστική».

«Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία των συνδικαλιστικών ηγεσιών κατά της “ελληνικής Pisa”. Αύριο θα διεξαχθεί κανονικά η διαδικασία και θα αξιοποιήσει επιτέλους και η χώρα μας ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εργαλείο για τη βελτίωση της εκπαίδευσης. #Προχωράμε Η Παιδεία αλλάζει #ΣτηνΠράξη», ανέφερε στην ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας.

Στάση εργασίας κήρυξε η ΑΔΕΔΥ

Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη, 18 Μαΐου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, καθώς και το γεγονός ότι η Υπουργός Παιδείας, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αυταρχισμό, προσφεύγει για μία ακόμη φορά στα δικαστήρια κατά των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών, με ομόφωνη απόφασή της κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, από τις 8:00πμ έως 11:00πμ, για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την υπεράσπιση του δικαιώματός τους στην απεργία».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT