Περιοδείες «ναι», εκλογές «όχι»

Περιοδείες «ναι»,εκλογές «όχι» Τις πρόωρες εκλογές τις σκέφτονται όλο και λιγότερο τα κορυφαία κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη της Ν.Δ. Ή τουλάχιστον έτσι λένε… Περισσότερο τους απασχολούν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό να προχωράει σε ανασχηματισμό τον Αύγουστο

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρόωρες εκλογές τις σκέφτονται όλο και λιγότερο τα κορυφαία κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη της Ν.Δ. Ή τουλάχιστον έτσι λένε… Περισσότερο τους απασχολούν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό να προχωράει σε ανασχηματισμό τον Αύγουστο. Το έκανε άλλωστε πέρυσι το καλοκαίρι και μάλιστα δύο φορές. Το γεγονός, πάντως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες κρατά σε εγρήγορση υπουργούς και «γαλάζιους» βουλευτές. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επισκεφθεί την Ηπειρο και πιο συγκεκριμένα την Πρέβεζα και τη Θεσπρωτία, ενώ θα κάνει μια στάση και στην Αιτωλοακαρνανία.

Η Μπέρμποκ στην Αθήνα

Λόγω κορωνοϊού είχε αναβάλει την επίσκεψή της στην Ελλάδα η επικεφαλής της διπλωματίας της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, στις 9 Ιουνίου. Από τη γερμανική πρεσβεία ετοιμάζεται το πρόγραμμα της «Πράσινης» υπουργού και οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως στις 28 του μήνα θα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα συναντήσει, μεταξύ άλλων, τον πρωθυπουργό και τον Νίκο Δένδια.

Κόκκινη πλατεία

Οι σκαλωσιές από το κτίριο που βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έφυγαν και τα αποκαλυπτήρια έδωσαν ένα άλλο χρώμα, σαφώς πιο έντονο, στην περιοχή. «Η πολυκατοικία βάφτηκε τόσο κόκκινη που θα τη ζήλευαν ακόμα και στον Περισσό», λένε μεταξύ τους τα στελέχη του κόμματος.

Καλλιτεχνική φλέβα

Στα άδυτα της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ θα σας μεταφέρω. Οι επαφές με καλλιτέχνες που θα ήθελαν να δώσουν τη μάχη του σταυρού συνεχίζονται. Ο Κώστας Καλδάρας, που είναι και μέλος της Κ.Ε., θεωρείται πως θα μπει στις λίστες και μάλιστα στην Ημαθία. Πολύ έντονα ακούγεται το όνομα της Μαριάννας Τουμασάτου για την Α΄ Αθήνας, καθώς και του Μάριου Αθανασίου. Κάποιοι θυμίζουν πως η Τάνια Τσανακλίδου ήταν μέλος του τιμητικού προεδρείου του συνεδρίου, ενώ η Ελένη Τσαλιγοπούλου, που συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση στο Περιστέρι, είναι ένα από τα πρόσωπα που εκτιμάται πως μπορεί να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Παρεμβάσεις

Ειδήσεις έβγαλε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Το υπουργείο Πολιτισμού θα κάνει τις αρχαιολογικές εκσκαφές και ο δήμος την ανάπλαση του πάρκου στην Ακαδημία Πλάτωνος, έτσι ώστε ο χώρος να αναδειχθεί. Σε σχέση με την καθαριότητα, από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η τοποθέτηση 45 υπόγειων κάδων στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης. Οσον αφορά την αυξημένη κίνηση, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα αναζητηθεί λύση για τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT