Νότης Μηταράκης: Σε ρόλο guest σε δραματική σειρά ο υπουργός Μετανάστευσης

Νότης Μηταράκης: Σε ρόλο guest σε δραματική σειρά ο υπουργός Μετανάστευσης

Ο υπουργός εμφανίστηκε ως guest σε σειρά υποδυόμενος τον εαυτό του

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του υπουργού δοκιμάστηκε ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε δραματική σειρά.

Ο υπουργός Μετανάστευσης εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «Παγιδευμένοι», υποδυόμενος τον εαυτό του. Μάλιστα, ανάρτησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter τη σκηνή όπου εμφανίζεται.

Η σκηνή θέλει τον υπουργό να έχει κάνει επίσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα, που υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής, όταν μπαίνει μέσα ο πρωταγωνιστής, έτερος εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο Λεβεντογιάννης, όταν βλέπει τους δύο άντρες, ζητά συγγνώμη και λέει ότι θα ξαναπεράσει αργότερα.

Ωστόσο, ο Νότης Μηταράκης σηκώνεται και λέει τα εξής: «Δεν χρειάζεται, εμείς τελειώσαμε. Πέρασε μέσα». Έπειτα, απευθύνεται στον Κουρή και προσθέτει: «Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα, τα στέλνεις στο γραφείο μου».

Ο υπουργός παίρνει θετική απάντηση και στη συνέχεια αναφέρεται στον τόπο καταγωγής του πατέρα του και περιφέρεια όπου εκλέγεται: «Ευχαριστώ και, να σου πω, κανόνισε κάποια στιγμή να ‘ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια».

Σημειώνεται ότι η σειρά έχει γυρίσματα, μεταξύ άλλων, και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες φορές – ίσως και τη μοναδική – που εν ενεργεία πολιτικός εμφανίζεται σε τηλεοπτική σειρά.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT