ΠΑΣΟΚ: Επέτειος με νέους στόχους

Ως ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να επανεφεύρει τον εαυτό του, δίνοντας ρεαλιστικές και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και ως «παράθυρο» για τους πολίτες να ανακαλύψουν και πάλι το κόμμα, χαιρετίστηκε από στελέχη του η χθεσινή ημέρα, επέτειος 41 χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του 1981

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να επανεφεύρει τον εαυτό του, δίνοντας ρεαλιστικές και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και ως «παράθυρο» για τους πολίτες να ανακαλύψουν και πάλι το κόμμα, χαιρετίστηκε από στελέχη του η χθεσινή ημέρα, επέτειος 41 χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του 1981. «Σήμερα, σε ένα περιβάλλον συνεχών κρίσεων, που βαθαίνουν τις κοινωνικές ανισότητες και μειώνουν τις ευκαιρίες για τις νεότερες γενιές, έχουμε χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες των πολιτών προσφέροντας σύγχρονες προοδευτικές λύσεις, που θα διασφαλίζουν την εθνική αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε σε μήνυμά του για την επέτειο της εκλογικής νίκης ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Συμπληρώθηκαν χθες 41 χρόνια από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ – «Εχουμε χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες των πολιτών», σημείωσε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή με τον Τούρκο μπασκετμπολίστα του NBA, Ενές Καντέρ, ο οποίος έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος από την κυβέρνηση Ερντογάν και του έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία εξαιτίας των δημόσιων παρεμβάσεών του κατά της τουρκικής κυβέρνησης, ιδιαίτερα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Τη συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη ζήτησε ο Τούρκος αθλητής, έχοντας παρακολουθήσει ομιλίες και παρεμβάσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο για τα εθνικά θέματα και τα ελληνοτουρκικά.

Στη Χαριλάου Τρικούπη προετοιμάζονται και για τη μεγάλη εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Πρόκειται για προγραμματική εκδήλωση για την υγεία και το κράτος πρόνοιας, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ανδρουλάκη. Ολη την επόμενη εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας σε όλη τη χώρα για να καταγράψουν προβλήματα και ανάγκες για την ομαλή λειτουργία τους. Πέραν αυτών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ –Χαριλάου Τρικούπη 50– θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στο 210-36.65.378.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT