Θεοδωρικάκος: Δεν θα αποδεχθούμε ψέματα και συκοφαντίες από την τουρκική πλευρά

Θεοδωρικάκος: Δεν θα αποδεχθούμε ψέματα και συκοφαντίες από την τουρκική πλευρά

«Ψέματα, συκοφαντίες και μεσαιωνικές συμπεριφορές από την τουρκική πλευρά δεν θα αποδεχθούμε!» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε απάντησή του στη νέα προκλητική ανάρτηση του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ψέματα, συκοφαντίες και μεσαιωνικές συμπεριφορές από την τουρκική πλευρά δεν θα αποδεχθούμε!» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε απάντησή του στη νέα προκλητική ανάρτηση του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter: «Όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες, όλος ο κόσμος είδαν την τουρκική στάση στην περίπτωση των 92 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο: Εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου, παραβίαση του διεθνούς δικαίου, ψέματα, συκοφαντίες και μεσαιωνικές συμπεριφορές από την τουρκική πλευρά που δεν θα αποδεχθούμε!»

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού είχε τονίσει πως «η Ευρώπη δίνει τη δύναμη στην Ελλάδα να αποτρέψει τη μετανάστευση με βία και θάνατο» και υπογράμμισε ότι η χώρα του δεν θα γίνει «αποθήκη λαθρομεταναστών».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT