ΠΑΣΟΚ: Ώρα ανακοινώσεων για τους τομεάρχες

ΠΑΣΟΚ: Ώρα ανακοινώσεων για τους τομεάρχες

Στη Χαριλάου Τρικούπη είχαν φτάσει περισσότερα από 500 βιογραφικά ενδιαφερομένων, μετά την πρόσκληση Ανδρουλάκη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέμα ημερών είναι πλέον οι ανακοινώσεις για τους νέους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλου και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αναμένεται η γνωστοποίηση των σχετικών αποφάσεων. Η επεξεργασία των βιογραφικών –περισσότερα από 500–, που έφτασαν στα γραφεία του κόμματος σε ανταπόκριση της σχετικής ανοιχτής πρόσκλησης που απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει ολοκληρωθεί και στη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για μια πολύ δυνατή ομάδα που διαμορφώνεται καθώς στο προσκλητήριο ανταποκρίθηκαν άνθρωποι με προσόντα και χωρίς να προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα. Στη συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για επιτυχημένους στον τομέα τους, κυρίως νέους επιστήμονες και επαγγελματίες. Από την επεξεργασία που έχει γίνει, ολοκληρώνεται το νέο σχήμα των γραμματέων και αναπληρωτών ανά τομέα πολιτικής και γίνεται λόγος για ένα πολλά υποσχόμενο μείγμα νέων ανθρώπων με διάθεση να προσφέρουν στην πολιτική και έμπειρων στελεχών που θα συμβάλουν στην παραγωγή πολιτικής.

Παράλληλα, για την επόμενη Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, προγραμματίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η επιτροπή ψηφοδελτίων ολοκληρώνει το έργο της, και για τις προτάσεις της όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, που σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί, θα ενημερωθεί ο κ. Ανδρουλάκης. Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το στοίχημα της ανανέωσης και της εκπροσώπησης όλων των κοινωνικών και παραγωγικών ομάδων αλλά και της ευρείας γεωγραφικής κατανομής έχει κερδηθεί. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας μένει ανοιχτό και η σύνθεσή του, που θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο του κόμματος, θα οριστικοποιηθεί λίγο πριν από τις εκλογές.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT