ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού

ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού

«Δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε, την Κυριακή (13/11), ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το θέμα των υποκλοπών, τονίζοντας πως «περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη, όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού».

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον κ. Οικονόμου και στον κ. Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator. Αν αυτοί που μας κυβερνούν, δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης».

Εν συνεχεία, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προσθέτει: «Όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός. Τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του “Documento” και του “Βήματος” και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT