Θεοδωρικάκος σε Τσατακλί: Αδιάντροποι όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας

Θεοδωρικάκος σε Τσατακλί: Αδιάντροποι όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε σε δηλώσεις Τούρκου υφυπουργού που τον χαρακτήρισε «αναιδή» και «αδιάντροπο»

1' 19" χρόνος ανάγνωσης

Απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε από τον Τούρκο υφυπουργό Εσωτερικών Ισμαήλ Τσατακλί έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Θεοδωρικάκος, απαντώντας στις δηλώσεις του Τσατακλί που χαρακτήρισε τον Έλληνα υπουργό «αναιδή» και «αδιάντροπο».

«Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα. Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες των εκπροσώπων του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας πέφτουν στο κενό», καταλήγει σε έντονο ύφος ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Twitter του Τούρκου υφυπουργού, ο οποίος προχώρησε σε απίστευτες κατηγορίες, σχολιάζοντας δημοσίευμα με χτεσινές δηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου για την προστασία των ελληνικών συνόρων.

«Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα! Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα από το Στρατόπεδο Λαυρίου του PKK! Από τα μέλη της FETO που δεχεστε! Εσείς σκοτώνετε αθώους, ανοίγετε αγκαλιές στους τρομοκράτες», είχε γράψει ο Ισμαήλ Τσατακαλί στο Twitter.

Απαντώντας σε δηλώσεις του Τούρκου ομολόγου του Σουλεϊμάν Σοϊλού ότι «αν δεν είχαν συλληφθεί, οι υπαίτιοι για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα», ο κ. Θεοδωρικάκος είχε δηλώσει χτες ότι η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της και δεν θα επέτρεπε ποτέ την είσοδο σε τρομοκράτες.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT