Θεσσαλονίκη: Μπογιές στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου

Θεσσαλονίκη: Μπογιές στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέλη της οργάνωσης «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» πέταξαν μπογιές σήμερα νωρίς το πρωί στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου.

«Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα “χριστουγεννιάτικη” επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη – επίθεση στο κράτος δικαίου», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος προσθέτει πως «η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι».

Ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σειρά είχε το σπίτι του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT