Στην Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας – Συνάντηση με Ανδρέα Μαυρογιάννη

Στην Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας – Συνάντηση με Ανδρέα Μαυρογιάννη

Ο Αλ. Τσίπρας συνεχάρη τον Α. Μαυρογιάννη για τον προεκλογικό του αγώνα και συζήτησαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων, καθώς και για τις προσπάθειες εξεύρεσης δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον υποψήφιο, στις τελευταίες εκλογές, για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και διπλωμάτη, Ανδρέα Μαυρογιάννη, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι δύο άνδρες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, ο Αλ. Τσίπρας συνεχάρη τον Α. Μαυρογιάννη για τον προεκλογικό του αγώνα και συζήτησαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων, καθώς και για τις προσπάθειες εξεύρεσης δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα περιφερειακών εξελίξεων.  

Ο Αλ. Τσίπρας θα έχει συναντήσεις και με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο και τον γ.γ. του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου.

Το απόγευμα θα παρευρεθεί σε εκδήλωση μνήμης για τον Βάσο Λυσσαρίδη και κατόπιν σε δείπνο που διοργανώνει ο δήμαρχος Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT