Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για την τραγωδία στα Τέμπη

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για την τραγωδία στα Τέμπη

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό αγνοουμένων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται δύο Κύπριοι πολίτες

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με κύριο θέμα το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις του Μαξίμου και της κυπριακής προεδρίας, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του ιδίου, της κυβέρνησης και του κυπριακού λαού για την τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επανέλαβε την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνδράμει καθοιονδήποτε τρόπο της ζητηθεί στην αντιμετώπιση της τραγωδίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ενημέρωσε για την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται, καθώς και για την πορεία των ερευνών σε σχέση με τους δύο Κύπριους πολίτες που επέβαιναν στο επιβατικό τρένο και οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT