ΣΥΡΙΖΑ: Τα αίτια της τραγωδίας δεν θα διερευνηθούν από Επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι

ΣΥΡΙΖΑ: Τα αίτια της τραγωδίας δεν θα διερευνηθούν από Επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι

«Τα αίτια όμως που οδήγησαν στην τραγωδία δε θα μείνουν στο σκοτάδι. Θα διερευνηθούν όχι από τις Επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι, αλλά από τις αρμόδιες Αρχές», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ανακοίνωση των εκλεχτών εμπειρογνωμόνων της κυβέρνησης δεν χαίρει καμίας διακομματικής συναίνεσης, και προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερκομματική επιτροπή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αν η κυβέρνηση ήθελε διακομματική επιτροπή θα μπορούσε να ζητήσει προτάσεις από όλα τα κόμματα. Αυτό που επιθυμεί όμως είναι ένα βολικό προεκλογικό πόρισμα που θα επικυρώνει την ετυμηγορία που ήδη έχει βγάλει στο διάγγελμά του ο κ. Μητσοτάκης: Οτι όλα είναι ένα “τραγικό ανθρώπινο λάθος” και “διαχρονικές οι ευθύνες”» σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Τα αίτια όμως που οδήγησαν στην τραγωδία δε θα μείνουν στο σκοτάδι. Θα διερευνηθούν όχι από τις Επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι, αλλά από τις αρμόδιες Αρχές» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT