ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Οι εν δυνάμει εμπλεκόμενοι κατέχουν ακόμα τις θέσεις ευθύνης τους

ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Οι εν δυνάμει εμπλεκόμενοι κατέχουν ακόμα τις θέσεις ευθύνης τους

Η ανακοίνωση του τομέα Υποδομών του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Θα περιμέναμε οι διαδικασίες αντικατάστασης τους να είχαν ολοκληρωθεί και να είχαν οριστεί από τη βουλή οι νέοι διοικητές εντός της τρέχουσας εβδομάδας».

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι εν δυνάμει εμπλεκόμενοι κατέχουν ακόμα τις θέσεις ευθύνης τους», αναφέρει ανακοίνωση του τομέα Υποδομών του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το θέμα παραίτησης και αντικατάστασης των διοικητών του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει πως «δύο ημέρες μετά το δυστύχημα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την παραίτηση των διοικητών του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Η αποφαση αυτή δεν λαμβάνεται λόγω ευθιξίας, αλλά είναι αναγκαία επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση του δυστυχήματος, με τις διοικήσεις των συγκεκριμένων εταιρειών να ελέγχονται για τις αποφάσεις τους». 

Και στη συνέχεια, η ανακοίνωση του τομέα Υποδομών του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Θα περιμέναμε, λοιπόν, οι διαδικασίες αντικατάστασης τους να είχαν ολοκληρωθεί και να είχαν οριστεί από τη βουλή οι νέοι διοικητές εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα κατά πόσο η ανακριτική διαδικασία μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτά, όταν οι εν δυνάμει εμπλεκόμενοι κατέχουν ακόμη τις θέσεις ευθύνης τους και μπορούν να παρέμβουν σε στοιχεία της ανάκρισης;

«Τι είναι χειρότερο στο συγκεκριμένο υπουργείο, η σκοπιμότητα της καθυστέρησης ή η ανικανότητα να κάνουν τη δουλειά τους» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT