Κύπρος: Αύριο η εκλογή νέου προέδρου του ΔΗΣΥ – Δημητρίου εναντίον Δημητρίου

Κύπρος: Αύριο η εκλογή νέου προέδρου του ΔΗΣΥ – Δημητρίου εναντίον Δημητρίου

Αύριο πραγματοποιείται η Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Υποψήφιοι είναι η Δημητρίου Αννίτα και ο Δημητρίου Δημήτρης.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα συγκίνησης και με θερμές ευχαριστίες προς το πρόσωπό του, τα επαγγελματικά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού αποχαιρέτησαν σήμερα τον απερχόμενο πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. «Οι ιδέες σου, το πείσμα και η εργατικότητά σου, θα μας συντροφεύουν πάντα. Κυρίως όμως, η φιλοπατρία σου και η αίσθηση ευθύνης που επέδειξες σ’ όλη σου την πορεία, σε καθιστούν έναν ηγέτη που πρόσφερε πολλά περισσότερα στην πατρίδα και στο λαό της σε αντιδιαστολή με το τι κέρδισε. Η Κύπρος, σου οφείλει πολλά», ανέφεραν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους προς τον κ. Νεοφύτου τα στελέχη του κόμματος.

Σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο, 11 Μαρτίου, πραγματοποιείται η Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου/ας προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού. Υποψήφιοι είναι η Δημητρίου Αννίτα και ο Δημητρίου Δημήτρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT