Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: «Ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;»

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: «Ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;»

«Τον ακούγαμε να μιλά και αναρωτιόμασταν: ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;», σχολιάζει η Πόπη Τσαπανίδου για τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει, σε δήλωσή της, ότι «ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να περιγράφει την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα. Μίλησε για μειώσεις φόρων -όταν το εισόδημα των πολιτών σαρώνεται από τους έμμεσους φόρους-, για αύξηση των εξαγωγών, όταν το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών εκτόξευσε το έλλειμμά του στα 20 δισ.».

Η δήλωση της κ. Τσαπανίδου

Προσθέτει ότι «τον ακούσαμε επίσης να μιλά για φροντίδα προς τους ευάλωτους, όταν το 12χρονο κοριτσάκι που εξέδιδαν παιδοβιαστές μένει απροστάτευτο και το απειλούν και το μαχαιρώνουν όσοι φοβούνται μην τους αναγνωρίσει».

Επιπλέον, αναφέρει: «Τον ακούσαμε να μιλά για αύξηση 8% λίγο πριν από τις εκλογές στα αναπηρικά επιδόματα, -όταν τα άτομα με αναπηρία μένουν επί μήνες απλήρωτα λόγω αστοχίας στα ψηφιακά συστήματα του κ. Πιερρακάκη».

«Τον ακούγαμε να μιλά και αναρωτιόμασταν: ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;», σχολιάζει η κυρία Τσαπανίδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT