ΠΑΣΟΚ: Τι λένε στη Χαρ. Τρικούπη για το «όλοι αξιολογούμαστε» του Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Τι λένε στη Χαρ. Τρικούπη για το «όλοι αξιολογούμαστε» του Ανδρουλάκη

Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη σημείωναν πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν προανήγγειλε ότι θα τεθεί στη διάθεση των κομματικών οργάνων εάν το ποσοστό στις εκλογές δεν είναι ικανοποιητικό

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ερώτημα που επανέρχεται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, «ποιον έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης;», βάζει το ΠΑΣΟΚ στην αιχμή της επόμενης φάσης της διαδικτυακής προεκλογικής καμπάνιας του. Με επίκεντρο αυτό το ερώτημα λοιπόν, αύριο θα αναρτηθούν τα νέα διαδικτυακά σποτ, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δίνεται η απάντηση για το ποιους πραγματικά έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Οχι ποιον ή ποιους σκέφτεται για πιθανούς υποψήφιους πρωθυπουργούς, αλλά πρόσωπα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και ζητούν απαντήσεις και λύσεις από τις πολιτικές δυνάμεις.

«Εμείς επιθυμούμε αυτό το ερώτημα που τίθεται από παντού, από πολιτικούς φίλους και αντιπάλους, από μέσα ενημέρωσης, από πολίτες, να το αξιοποιήσουμε επικοινωνιακά και ταυτόχρονα να δείξουμε ότι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να δοθούν πειστικές απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα των πολιτών, και αυτό κυριαρχεί στο μυαλό του προέδρου», αναφέρει χαρακτηριστικά στέλεχος του επιτελείου της Χαριλάου Τρικούπη.

Και αυτό το δεύτερο στάδιο της προεκλογικής διαδικτυακής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι εστιασμένο στους νέους, καθώς στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, με βάση και τα δημοσκοπικά αποτελέσματα, εκτιμούν ότι αυτή τη στιγμή εμφανίζονται περισσότερο διατεθειμένοι να φθάσουν στις κάλπες και να ψηφίσουν οι νεότερης ηλικίας ψηφοφόροι.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε χθες η αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη (ΑΝΤ1) στην επομένη των εκλογών. «Επειδή όλοι έχουμε στόχους στην πολιτική, εμένα ο στόχος μου είναι αυτό που βρήκα να το πάω παρακάτω προσφέροντας στην πατρίδα. Αν δω ότι δεν τα έχω καταφέρει, προφανέστατα θα θέσω τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε αξιολόγηση. Οπως αξιολογούμαι κι εγώ, αξιολογούνται και όλα τα στελέχη του κόμματός μας. Γιατί είμαστε ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα, ένα κόμμα το οποίο δεν κρύβεται πίσω από συμφέροντα».

Η δήλωσή του ερμηνεύθηκε ως προάγγελος εσωκομματικών διεργασιών και εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, εάν δεν καταφέρει να πάρει στις εκλογές ένα ποσοστό υψηλότερο από αυτό των προηγούμενων εκλογών, ένα «ισχυρό διψήφιο ποσοστό», όπως το προσδιόρισε ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης.

Ωστόσο, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε συνεργάτες του έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άνοιξε κανένα εσωκομματικό θέμα, δεν έκανε αναφορά ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των κομματικών οργάνων και ότι η δήλωσή του είχε τη γενικότερη έννοια ότι όλοι αξιολογούνται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT