ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι στις εκλογές Γρηγόρης Γεροτζιάφας και Διάνα Βουτυράκου

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι στις εκλογές Γρηγόρης Γεροτζιάφας και Διάνα Βουτυράκου

Δύο υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον χώρο της επιστήμης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον χώρο της επιστήμης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα και τη Διάνα Βουτυράκου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση του ανέφερε: «Ο διεθνούς φήμης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι -και επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίων σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Κύπρο-, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίσω». 

Αντίστοιχη ανάρτηση πραγματοποίησε και για την υποψηφιότητα της Διάνας Βουτυράκου: «Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT