Ιωάννα Κοντούλη: Διαψεύδει με ανάρτησή της την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννα Κοντούλη: Διαψεύδει με ανάρτησή της την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση»

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δε θα είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου η Ιωάννα Κοντούλη, πρώην επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων, όπως διευκρινίζει σε ανάρτησή της.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση».

Υπενθυμίζεται πως χθες, Κυριακή, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου ανακοίνωσε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής, την απόφασή της να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις στην υποψηφιότητα άλλου στελέχους του κόμματος και συγκεκριμένα του Παύλου Τονικίδη.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT