Οικονόμου: Ο Τσίπρας επέλεξε να μη σταθεί απέναντι στην εγκληματική οργάνωση

Οικονόμου: Ο Τσίπρας επέλεξε να μη σταθεί απέναντι στην εγκληματική οργάνωση

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την τετραετία», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Βουλή.

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μη σταθεί απέναντί τους», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την τροπολογία της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου 

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την τετραετία. Καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά. Η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος πρωθυπουργός υπήρξε. Και η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια. Θα καταλάβει ότι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας, αλλά και την περιφρόνηση της πραγματικότητας, η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά».

Ο Γιάννης Οικονόμου έκλεισε με ένα υστερόγραφο τη δήλωσή του:

«Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μη σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT