Οικονόμου: Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω

Οικονόμου: Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω

«Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω, πρόοδος ή αντιδραστικότητα. Και οι πολίτες το έχουν κατανοήσει απόλυτα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω, πρόοδος ή αντιδραστικότητα. Και οι πολίτες το έχουν κατανοήσει απόλυτα. Η Ελλάδα του 2019 και η Ελλάδα του 2023 δείχνουν ξεκάθαρα τους δύο πόλους του διλήμματος», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Από τη μια η Ελλάδα της ανεργίας, της υπανάπτυξης, των οφειλομένων συντάξεων, της διεθνούς ανυποληψίας, της τεχνολογικής υστέρησης, του χάους στο μεταναστευτικό. Από την άλλη η Ελλάδα της ανάπτυξης, της μειωμένης ανεργίας, της μείωσης των φόρων, του αυξημένου βασικού μισθού, της διεθνούς ισχύος, των συντάξεων που αποδίδονται σε δύο μήνες, των ισχυρών συνόρων. Η Ελλάδα άφησε οριστικά πίσω της το επαχθές χθες και βαδίζει, τολμηρά και δυνατά, μπροστά», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT