ΣΥΡΙΖΑ: Θα διατηρήσει τις «γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης;

ΣΥΡΙΖΑ: Θα διατηρήσει τις «γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης;

«Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων, που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., σχολιάζοντας ότι ο πρωθυπουργός, «μετά τις αντιδράσεις, αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων, που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και σχολιάζει: «Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης, που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος, που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας, που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Αδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής, του ΚΕΕΛΠΝΟ, και ο κ. Αβραμόπουλος, με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», υπογραμμίζει.

«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης; Ετσι φαίνεται… Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των “Πάτσηδων” και των “γαλάζιων ακρίδων”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT