Γεύμα Μητσοτάκη-Σαμαρά στην Καλαμάτα

Γεύμα Μητσοτάκη-Σαμαρά στην Καλαμάτα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γευμάτισε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους σε εστιατόριο στην Καλαμάτα, το μεσημέρι της Παρασκευής, 21 Απριλίου. 

Γεύμα Μητσοτάκη-Σαμαρά στην Καλαμάτα-1
Φωτ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Το πρωί, ο πρωθυπουργός παρέστη στην υπογραφή της σύμβασης για την οδική σύνδεση Άργους-Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 και στη συνέχεια επισκέφτηκε τις Μυκήνες και το Ναύπλιο. 

Ο πρωθυπουργός μετέβη το μεσημέρι στο Άστρος Κυνουρίας, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση και στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Μεγαλόπολη. 

Το απόγευμα θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT