Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Αλλαγή με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη»

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Αλλαγή με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη»

«Το δίλημμα είναι Μητσοτάκης ξανά ή αλλαγή», είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενος «κυρίως στις νέες και τους νέους». 

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτές τις 30 μέρες θα δούμε πολλά πράγματα, η Νέα Δημοκρατία θα κάνει το παν για να ανατρέψει την πολιτική αλλαγή που έρχεται, αλλά δεν θα καταφέρει. Θα επιστρατευτούν προβοκάτσιες, fake news και αποστασίες όπως αυτή που κατήγγειλε ο κ. Βελόπουλος. Στις αποστασίες η οικογένεια Μητσοτάκη έχει το know how», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Λέμε σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι η 21η του Μάη μπορεί να γίνει μια μέρα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, έχουμε σχέδιο και πλέον ξέρουμε γιατί μάθαμε από τα λάθη μας, γνωρίζουμε τι είναι εφικτό και τι δεν είναι. Κυρίως όμως τώρα μπορούμε, το 15 παραλάβαμε άδεια ταμεία και χρεοκοπημένη χώρα με ξένες δυνάμεις να επιβάλουν με τα μνημόνια την πολιτική τους. Μέσα σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να έχουμε κοινωνική συνοχή […] Πλέον και ξέρουμε αλλά κυρίως μπορούμε. Θέλουμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με βάση το δικό μας σχέδιο και τη δική μας εντιμότητα […] Το σχέδιο μας είναι και ρεαλιστικό και βιώσιμο», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος «κυρίως στις νέες και τους νέους». 

«Περίπου 500.000 νέοι ψηφοφόροι, κρίσιμη η παρουσία τους», δήλωσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι «εχθρεύεται τους νέους και για αυτό δεν προσπαθεί να τους πείσει να ψηφίσουν ΝΔ αλλά προσπαθεί να τους οδηγήσει στην αποχή».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT