ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ν.Δ.: «Επιβεβαιώνει την απομόνωση Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ν.Δ.: «Επιβεβαιώνει την απομόνωση Μητσοτάκη»

«Μετά από μία τετραετία διαψεύσεων και εξαπατήσεων, ο κ. Μητσοτάκης εξάντλησε τις εκλόγιμες θέσεις σε κολλητούς, υπουργούς και γενικούς γραμματείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πέρα από την πολιτική και την κοινωνική του απομόνωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

«Μετά από μία τετραετία διαψεύσεων και εξαπατήσεων, ο κ. Μητσοτάκης εξάντλησε τις εκλόγιμες θέσεις σε κολλητούς, υπουργούς και γενικούς γραμματείς. Καμία ενσυναίσθηση για τα αδιέξοδα του κόσμου, παντελής ένδεια γείωσης με την κοινωνία, πλήρης απομόνωση ενός απερχόμενου πρωθυπουργού», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οπως είχε μεταδώσει από χθες η «Κ», επικεφαλής του ψηφοδελτίου τέθηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη, πρώην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και νυν γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT