Ν. Ανδρουλάκης: Να αγωνιστούμε για άλλη μια μεγάλη νίκη

Ν. Ανδρουλάκης: Να αγωνιστούμε για άλλη μια μεγάλη νίκη

Οπως τόνιζαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, «διαμορφώνεται πλέον μια νέα δυναμική και νικηφόρα πορεία για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το οποίο είναι η μόνη γνήσια εναλλακτική προοδευτική λύση και ο πραγματικός αντίπαλος της Ν.Δ.».

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ολα πήγαν για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάρα πολύ καλά. Εχουμε αγώνα, όμως, μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά. Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται. Εχουμε έναν μήνα μπροστά μας. Θα αγωνιστούμε με αξιόπιστο λόγο, με προοδευτικό λόγο για να έχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη και να υπάρξει μια ισχυρή προοδευτική εναλλακτική». 

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Οπως τόνιζαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, «διαμορφώνεται πλέον μια νέα δυναμική και νικηφόρα πορεία για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο είναι η μόνη γνήσια εναλλακτική προοδευτική λύση και ο πραγματικός αντίπαλος της Ν.Δ.».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT