Σπίρτζης: Oποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία

Σπίρτζης: Oποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο συνδετικός κρίκος στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Σπίρτζης, επισημαίνοντας ότι αν κάποιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία, «δεν έχει παρά να το πει στα αρμόδια όργανα».

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, σε σχέση με την επόμενη μέρα του κόμματος μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο συνδετικός κρίκος στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Σπίρτζης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24, επισημαίνοντας ότι αν κάποιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, σε περίπτωση βαριάς ήττας στις επερχόμενες εκλογές, «δεν έχει παρά να το πει στα αρμόδια όργανα και να θέσει εαυτόν διαθέσιμο για τις σχετικές διαδικασίες». 

Οπως έγραφε, πάντως, η «Κ», μια περαιτέρω πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις. Μια άνοδος, ωστόσο –ακόμη και αν δεν είναι σημαντική–, θα «παγώσει» τα πάντα. Στην Κουμουνδούρου θεωρούν πως είναι το πιθανότερο σενάριο, με τον πρόεδρο να παραμένει στη θέση του. Σε κάθε περίπτωση, το συνέδριο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT