Επικοινωνία Ανδρουλάκη-Σαρμά για το ναυάγιο στην Πύλο – Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή

Επικοινωνία Ανδρουλάκη-Σαρμά για το ναυάγιο στην Πύλο – Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετέβη στο λιμάνι της Καλαμάτας προκειμένου να ενημερωθεί για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο. 

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τραγωδία έχει εξελιχθεί το ναυάγιο που έγινε ανοιχτά της Πύλου, καθώς, μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 78 σοροί μεταναστών.

Η Χαριλάου Τρικούπη γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, και ενημερώθηκε για το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Ταυτόχρονα, ο τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μετέβη στο λιμάνι της Καλαμάτας εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Κωνσταντινόπουλος επισήμανε:

«Πρόκειται για μια τραγωδία, που δεν υπάρχουν λέξεις να την περιγράψουμε. Θλίψη, οργή και πόνος για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Πρώτο μέλημά μας είναι η περίθαλψη των διασωθέντων. Να ευχαριστήσω το λιμενικό, το ΕΚΑΒ, και τους εθελοντές για τη στήριξη και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Κάνω μια ευχή, που είναι ευχή όλων μας: Να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί». 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά με την Ν.Δ. ταυτόχρονα να ανακοινώνει την αναβολή προεκλογικής ομιλίας του κ. Μητσοτάκη, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε ότι κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την Αθηνά Λινού και τον Αλέξη Χαρίτση βρίσκεται στην περιοχή όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT