Τσίπρας για ναυάγιο στην Πύλο: Να διερευνηθούν όλα – Αναβολή της ομιλίας στη Σητεία

Τσίπρας για ναυάγιο στην Πύλο: Να διερευνηθούν όλα – Αναβολή της ομιλίας στη Σητεία

Νωρίτερα, είχε γνωστοποιήσει ότι κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την Αθηνά Λινού και τον Αλέξη Χαρίτση βρίσκονται στην περιοχή όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες.

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πραγματοποιούσε σήμερα περιοδεία στο νομό Λασιθίου, ενώ συνομιλούσε με πολίτες ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει τις προεκλογικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου.

«Πληροφορηθήκαμε ότι έγινε ένα τραγικό δυστύχημα-ναυάγιο στην Πύλο γεμάτο με μετανάστες από τη Λιβύη. Έγινε σε σημείο που έπρεπε να είναι τα ελληνικά σκάφη γιατί ήταν μέρος της έρευνας διάσωσης του ελληνικού χώρου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για «θέματα που πρέπει να διερευνηθούν τώρα, πώς ακριβώς έγινε αυτό». 

«Ηδη επικοινώνησα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό και πήρα αυτές τις πληροφορίες, ότι από εχθές το βράδυ ήταν κάποια πλοία του ελληνικού λιμενικού και ένα ελικόπτερο παρόλα αυτά δεν καταφέρανε, παρά το γεγονός ότι δεν είχε θάλασσα, είχε 2 μποφόρ», επεσήμανε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε ότι «δυστυχώς οι ανθρώπινες ζωές στις μέρες μας δεν έχουν την ίδια αξία για όλους τους ανθρώπους». 

Η στιγμή απαιτεί να προτάξουμε την ανθρωπιά και να σταθούμε δίπλα στους επιζήσαντες του ναυαγίου, εντείνοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων», είχε τονίσει σε tweet του νωρίτερα ο κ. Τσίπρας. Στην ίδια ανάρτηση γνωστοποίησε ότι κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την Αθηνά Λινού και τον Αλέξη Χαρίτση βρίσκονται στην περιοχή όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT